ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΔΕΜΑΤΩΝ | ΚΙΒΩΤΙΩΝ | ΒΑΛΙΤΣΩΝ

 

 

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά αντικειμένων που επιθυμείτε να στείλετε ή να λάβετε από δικού σας σε όλη την Ευρώπη. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, να γνωρίζετε τα εξής παρακάτω:

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΙΚΡΟΔΕΜΑΤΩΝ1) Συσκευασία (πχ. χαρτοκιβώτιο)

2) Διαστάσεις, Μήκος-Πλάτος-Ύψος

3) Κιλά

4) Διεύθυνση Αποστολέα

5) Διεύθυνση Παραλήπτη

6) Και να μας ενημερώσετε τι ακριβώς θέλετε να μεταφέρετε


Απαγορεύονται τα παρακάτω

 

Ασυσκεύαστα τρόφιμα – Αλκοόλ – Καπνό – Μπαταρίες – Εύθραυστα – Εύφλεκτα

 

Χώρες που εξυπηρετούμε

από και προς Ελλάδα

 

Αυστρία – Λετονία – Βέλγιο – Λιθουανία – Βουλγαρία – Λουξεμβούργο – Γαλλία – Μάλτα – Γερμανία – Ουγγαρία – Δανία – Πολωνία – Πορτογαλία – Εσθονία – Ρουμανία – Ιρλανδία – Σλοβακία – Ισπανία – Σλοβενία – Ιταλία – Σουηδία – Κάτω Χώρες – Τσεχία – Κροατία – Φινλανδία – Κύπρος

Προσοχή!

 

Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται βάσει των διαστάσεων και των κιλών που μας έχετε δηλώσει, παρακαλούμε να έχετε με ακρίβεια τις διαστάσεις και τα κιλά ΜΕΤΑ τη συσκευασία (bubble wrap κλπ), ώστε να μην προκύψει διαφορά μετά την παραλαβή των δεμάτων.

 

Όροι και Προϋποθέσεις

 

*Στα δέματα πραγματοποιείται ογκομέτρηση μέσω μηχανημάτων, εφόσον προκύψει διαφορά στις διαστάσεις ή στα κιλά, σας αποστέλλουμε γραπτά μέσω email τη διαφορά και διατηρούμε το δικαίωμα απαίτησης από τον αποστολέα της εξόφλησης της διαφοράς του κόστους μεταφοράς έως και 25 ημέρες από τη παραλαβή των δεμάτων από τον αποστολέα ή παραλήπτη, ακόμα και αν η αποστολή έχει παραδοθεί στον παραλήπτη. Η αποτυχία πληρωμής θα έχει αποτέλεσμα τη κίνηση διαδικασιών ανάκτησης των χρεών με οποιοδήποτε σχετικό κόστος να είναι ευθύνη του αποστολέα ή παραλήπτη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΦΟΡ. ΕΔ. ΒΙΤΣΙ 55, 54627 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

TΗΛ.+30 2310 44 14 44 KIN.+30 6944 20 01 37

info@awaytrans.com

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή / και οποιαδήποτε προσφορά σχετικά με τις μεταφορές σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και ανυπομονούμε για μια επιτυχημένη συνεργασία. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Awaytrans.com

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Το μήνυμα σας: